Lin.Self.Portrait

Lin.Self.Portrait: gegužės 2014

2014 m. gegužės 22 d., ketvirtadienis

Mini Blue







 LT

Paskutinėmis dienomis jaučiuosi, tarsi, praradusi įkvėpimą. Atidarius spintą nebematau nieko, kas patrauktų akį. Ir taip praspoksojus penketą minučių galiausiai apsivelku jau gana pabodusį derinį ir veluodama išskubu į darbą, o tada visą dieną jaučiuosi, tarsi, ne savam kaily. Galbūt kaikam tai bus pažįstamas jausmas. Matyt laikas įsigyti ar pasisiūti kažką naujo. Labai dažnai atsiradę vos keli nauji įdomesni rūbai drabužinėje gali padėti susikurt visai kitą įvaizdį net ir su jau pabodusiais rūbais.




 EN
Lately I feel as if I have lost the inspiration. When I open the wardrobe I can't see anything that would attract my eye. And so after five minutes watching at the clothes I finally put on something simple and not exciting anymore and rush to work. However, maybe it's time to buy or sew something new. Most of the times just a few new pieces in the closet can change entire wardrobe and give some inspiration to create new looks.














 ABOUT LOOK:

Skirt - DIY
T-shirt - Primark
Vest - second hand
Sandals - Batų kalnas
Necklace - ebay








kiss, Lin

žymės: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2014 m. gegužės 15 d., ketvirtadienis

New colours in my wardrobe + jeans DIY










EN


Not so long time ago these jeans were completely simple, plane and dark blue, but as this season I am so in love with ripped/ oversized jeans trend, I decided to make a small DIY project. For the result, now I have exactly the jeans like I wanted without spending almost no money. Probably it is quite easy to see that the jeans are just DIY, but I am very happy with the result. Very.

Used tools: spray filled with bleach, scissors and knife.




LT


Visai nesenai šie džinsai buvo visiškai paprasti, tamsūs ir sakyčiau nuobodūs, todėl nusprendžiau šiek tiek paeksperimentuoti. Paprastai aklai neseku vis atsirandančių masinės mados tendencijų (vien dėl to, kad jos tampa masinėmis ), tačiau šį sezoną itin išpopulerėjusiems plėšytiems ir kiek per dideliems džinsams - neatsispyriau. Taigi, pagaliau tokius vienus turiu ir pati. Žinau, kad plika akimi tikrai galima suprasti, kad jie gražinti namų sąlygomis, bet esu labai patenkinta rezultatu.


Naudotos priemonės: purškiklis užpildytas balikliu, žirklutės ir peiliukas.














EN

These chic and interesting sandals I bought a few weeks ago in local china store (Portugal is full of them). The very first pair I saw was black, but suddenly, on my way to buy, I saw these red ones ..and it crossed my mind that it is time for COLORS, time to "wake up" my wardrobe. 
I am really happy about my choice.


LT

Šias stilingas ir išties išskirtines platformines basutes nusipirkau prieš keletą savaičių vietinėje kiniečių parduotuvėje (Portugalijoje jų pilna). Pirmoji pora patraukusi mano akis buvo juoda, tačiau vos susiruošiau eiti susimokėti išvydau šias raudonas ir supratau, kad laikas pokyčiams, laikas spalvoms bei drąsesniems pirkiniams, kurie atgaivintų mano drabužinę. Esu labai patenkinta šiuo pirkiniu.










 ABOUT LOOK:

T-shirt - Primark
Jeans - DIY + second hand
Sandals - locan china store
Necklace - ebay


Scarf - present
































kiss, L


žymės: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2014 m. gegužės 10 d., šeštadienis

REALASH - II apžvalga





Nuo tada, kai pradėjau naudoti naująjį REALASH blakstienų serumą prabėgo mėnuo t.y pusė laiko per kurį rekomenduojama intensyviai jį naudoti. Bet jau dabar galiu pranešti, kad jis veikia. Žinoma, kaip ir visur, čia taip pat reikia kantrybės. Nuo pat pradžių žinojau, kad ant pakuotės žadami rezultatai skamba per daug optimistiškai, tačiau jie pildosi.. po truputi, bet pildosi. Pokyčius pastebėjau pirmajam serumo naudojimo mėnesiui einant į pabaigą. Blakstienos tapo tankesnės ir ilgesnės. Ryškiausiai tai matoma akių kampučiuose.Tikiuosi pakankamai aiškiai pavyko įamžinti pasiektą rezultatą.





                                                                Ar matote skirtumą ?

                             Galbūt ir pačiom teko girdėti apie  REALASH ir turite savo nuomonę 
                                    














________________________________________________________________________________

DAUGIAU INFORMACIJOS:























 Nuoširdžiai, Lina

žymės: , , , , , , ,

2014 m. gegužės 5 d., pirmadienis

Ocean Blue









One of the looks from my previous spring holidays. 


Location:  Sesimbra, Portugal


















 ABOUT LOOK:

Jacket - River Island
T-shirt - librastyle
Pants - ZARA
Sneakers - Primark






L.

žymės: , , , , , , , , , , , , , , , ,

2014 m. gegužės 1 d., ketvirtadienis

Bright Pink










EN
Holidays are over and it´s time to come back to reality. However, reality is not so bad like it might sound like. And especially knowing that it is summer outside. In summertime everything, even the most unlikeable works seems easier. Doesn't it ? It is quite unbelievable, but almost for a week here in Algarve we are enjoying 26-28 °C temperature. Right after my holidays were over. Hah. quite ironic.







LT

Atostogos baigėsi - laikas grižti į realybę. Žinoma, tai nėra taip blogai, kaip gali nuskambėti, bet manau visi žinome ką reiškia grižti į kasdienybę po nuostabių atostogų. Guodžia tai, kad lauke oras pasakiškas, vasara tikrąja to žodžio prasme. O vasarą viskas dirbas paprasčiau, net ir patys nemėgstamiausi darbai. Ar ne ? Man, kaip lietuvei, pratusei prie dažnai debesuotų ir gan vėsių pavasario dienų, tai kas dabar darosi už lango yra neįtikėtina. Jau beveik savaitę laiko Algarve´je saulutė kaitina iki +26-28 °C. Ir žinoma toks oras prasidėjo iškart po mano atostogų.hah.ironiška.





















 ABOUT LOOK:


Skirt-  
Primark
Sandals - Batų kalnas
T-shirt - librastyle
Hat and cluth - local store
















žymės: , , , , , , , , , , , ,